jueves, 22 de abril de 2010

Sant Jordi


Aquest Sant Jordi Totes estem enredades!!!!

Aprofitem la diada per treure el material de la campanya al carrer!! Hi haurà sis punts* de distribució amb díptics, recursos legals i.... els mocadors vermells! Acosta't a les parades, informa't i aconsegueix el teu mocador!!!!

Volem plantar-nos davant la impunitat i la invisibilitat en què es desenvolupa la maquinària de la deportació a les nostres ciutats: redades racistes, CIE's, abusos policials, etc.; denunciant i visibilitzant aquestes pràctiques i teixint xarxes de solidaritat i resistència activa. Organitzem-nos contra les batudes policials i els internaments!

Treu el mocador per a les teves veïnes!!!


¡Este Sant Jordi Todas estamos enrededas!!!!

¡Aprovechemos la diada para sacar el material de la campaña en la calle!! Habrá seis puntos* de distribución con dípticos, recursos legales y... ¡los pañuelos rojos! ¡Acércate a las paradas, infórmate y consigue tu pañuelo!!

Queremos plantarnos ante la maquinaria de la deportación: redadas racistas, CIE's, abusos policiales, etc.; denunciando y visibilizando estas prácticas y tejiendo redes de solidaridad y resistencia activa. ¡Organízate contra las redadas policiales y los internamientos!

¡Saca el pañuelo por tus vecinos!

*Punts de distribució del material: Raval (Rambla del Raval), Eixample (c/Provença amb Rbla Catalunya), Poble Sec (c/ Blai, c/ Roser, 30), Sants (c/Escudellers), El Clot (c/ Rogent, 82).

No hay comentarios:

Publicar un comentario